Szanowni Państwo.
Nazywam się Krzysztof znany na cały świat i się dowiedziałem się, że na forum jest smród i brud
wypisywany przez użytkowników, a to nie można robić. w tej chwili biorę się za robotę tą bo tego starsi ludzie nie powinni czytać tej chorej chemii na forum. Bo to ludzie czytają i innym ludziom mówią i to idzie dalej, dalej, dalej - te ścieki. I mogą nawet dojść do mediów. Dojdzie do TVN-u, dojdzie do dalej jeszcze. I później tak można powiedzieć się, że po całym świecie pójdzie. Te ścieki będą, to trzeba jak najprędzej zlikwidować.
W tej chwili biorę się za robotę dzwonię do admina marcnkowice.com, którego znam, bardzo dobrze.
Bez pozwolenia użytkownicy tworzą tematy, nie ma pozwolenia, a na każdy post musi wyrazić zgodę admin marcinkowic, gtw, lub grupa tzymająca władzę. Pozwolenie dać na pisanie postu. Dlatego ze jesli ten czlowiek chce pisać na tym forum NIKT JEMU NIE BRONI, NIKT JEMU NIE ZABRANIA pod takim warunkiem, musi mieć od admi nistratora i gtw, lub grupy trzymającej władzę, pozwolenie, na wyrażanie swoich poglądów z upoważnienia sołtysa.
I jeśli 'goście' nie zaprzestaną takiej działalności na forum to ja przyjadę naprawdę i dostanie bana, bo ten użytkownik, takie cos nie może być w Marcinkowicach, żeby coś takiego
było. Naprawdę jeżeli nie, to ja w poniedziałek lub wtorek wybiore się do Marcinkowic i będe rozmawiać z administratorem forum i jeśli nie, to goście na prawdę zostaną zbanowani. TRZY RAZY, a nawet i PIĘĆ! On musi tak działać jak administrator, a nie jak jakiś troll, żeby ludzi cenzurować ludzi, każdy chce pisać na forum i każdy chce zakładać tematy, a nie jakieś czytać prowokacje, i tak banuje się ludzi młodych.
Dzisiaj czytałem, że zostali zbanowani wczoraj, dowiedziałem się od moderatora z którym rozmawiaiałem, że dwie dziewczynki młode po 18 lat no i admin był w stanie administracyjnym tak jak podejrzewam i będe ci pisze, że narkotyki brali dziewczynki i pisały na forum, ja będe się wszystkimi zajmował.
To wszystko leży w mojej kompetencji, na mojej głowie, że naprawdę będe pomagał ludzi, którzy mają narkotyki, którzy piją alkohol.
Zaraz będe pisał pismo do admina i skieruje i tu kierowca może mnie w poniedziałek zawiezie do admina, do marcinkowic, dam pismo zeby jak najpredzej wsztrzymac posty gosciow i tych ścieków co piszą.
I na tym forum, trzeba zapoznać się, poznać, zaznajamiać, przedstawić się, zawrzeć znajomość. Żeby to forum było uczciwe i godne. Bo jak bedziemy spamowac, to w Polsce niczego nie bedzie