Zmiana terminu spotkania z TVP Wrocław

Zmiana terminu spotkania z TVP Wrocław

Sporem mieszkańców z Urzędem Gm....

Spotkanie mieszkańców z TVP Wrocław

Spotkanie mieszkańców z TVP Wrocław

W związku z naszym sporem z Urzędem Gm....

Dbajmy o siebie i własne zdrowie

Dbajmy o siebie i własne zdrowie

Klub Seniora Magnolia zaprasza do swojej....

Mecz tenisowy o Puchar Polski

Mecz tenisowy o Puchar Polski

Zapraszamy na halę sportową w dniu 26 ....

Karnawałowy Bal Kostiumowy

Karnawałowy Bal Kostiumowy

Zapraszamy dzieci na Karnawałowy Bal Ko....

Turniej żaków z rocznika 2003-2004

Turniej żaków z rocznika 2003-2004

Już w najbliższą niedzielę 22.01.201....

Tym razem nie chodziło o wynik

Tym razem nie chodziło o wynik

Wielką wolę walki wykazały wszystkie ....

TRAF po raz drugi w Grocie

TRAF po raz drugi w Grocie

27 stycznia 2012 r. (piątek) po raz dru....

Najmłodsze żaczki grają turniej

Najmłodsze żaczki grają turniej

Drużyna najmłodszych zawodników....

Opłatek w Zabardowicach

Opłatek w Zabardowicach

Zapraszamy  do udziału w Ogó....

Od lutego zapraszamy do kwiaciarni

Od lutego zapraszamy do kwiaciarni

Od 01.02.2012r zapraszamy do Kwiaciarni ....

Jasełka w Marcinkowicach

Jasełka w Marcinkowicach

22 grudnia w SP w Marcinkowicach odbyła....

Od stycznia aerobik

Od stycznia aerobik

Od stycznia 2012 r. znowu ruszają zaję....

II Gminny Konkurs Wiedzy „KOGUCIK”

II Gminny Konkurs Wiedzy „KOGUCIK”

15 grudnia 2011 r. w Szkole Podstawowej ....

Życzenia Noworoczne

Życzenia Noworoczne

W Nowym 2012 Roku życzymy wszystkim rod....

Żaczki życzą wesołych  Świąt

Żaczki życzą wesołych Świąt

Mieszkańcom Marcinkowic i okolic oraz o....

Plan Kolędy w naszej Parafii

Plan Kolędy w naszej Parafii

W zakładce" Parafia Św. Marcina" znajd....

Żegnaj bosonoga królowo

Żegnaj bosonoga królowo

Cesaria Evora nie żyje. Taka wiadomoś....

Adele - najlepsza w 2011 roku

Adele - najlepsza w 2011 roku

Niekwestionowaną liderka światowej&nbs....

Pierwsze podziękowania

Pierwsze podziękowania

Serdeczne podziękowania od Społecznego....

Prośba o pomoc w budowie boiska

Prośba o pomoc w budowie boiska

Drodzy mieszkańcy zdajemy sobie sprawę....

An error occured during parsing XML data. Please try again.

Forum

Forum

Więcej postów »

Reklama
Reklama
Reklama
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Co robimy z forum....
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Co robimy z forum....

Co robimy z forum.... 2 lata, 8 mies. temu #202

• Motylek
Proszę tutaj o wpisanie Waszych opinii na temat otwartości naszego forum. Czy udostępniamy je nadal dla Wszystkich, czy tylko dla zarejestrowanych użytkowników.Zarejestrowanie się nie jest żadnym problemem....

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 8 mies. temu #203

• mskalik
  • Najaktywniejszy
  • Oklaski: 0
Wydaje mi się, że dobrym pomysłem jest by forum było tylko dla użytkowników zarejestrowanych.. Sama rejestracja jest krótka i nie trzeba podawać żadnych specjalnych danych, tylko nick i mail, także z tym chyba nie powinno być dla nikogo problemu.
Takie rozwiązanie pozwoli nam chronić forum przed każdego rodzaju spamem i da większe możliwości reakcji administratorom na przypadki naruszania regulaminu.

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 8 mies. temu #204

• Gośc
Podporządkowując sobie ludzi, forum traci kreatywność.
Tak się rodzi cenzora pozdrawiam Admina 3 RP.

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 8 mies. temu #205

• mskalik
  • Najaktywniejszy
Nie sądzę żeby ktoś chciał kogokolwiek podporządkować tylko przez to, że trzeba będzie się zarejestrować.. Cenzura nie wchodzi w rachubę, bo rejestracja nie niesie za sobą żadnych "filtrów", no chyba poza tym, że odwaga (a nie kreatywność!) niektórych się zmniejsza.. Pozdrawiam:)

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 8 mies. temu #206

• Gość
Twoje słodkie pierdzenie, niczego tu nie zmieni Ze tak powiem.
Może z Ciebie jest dobry głos populizmu, lecz Twoje argumenty nie stoją za nalternatywna droga rozwiązania problemu. Innymi słowy chcesz upiec dwie pieczenie na jednym ruszcie. Do rzeczy, myślę ze sankcje podejmowane przez Admina będą już tego zalążkiem.
Jak sam wspomniałeś, da to większą możliwość respektowania regulaminu forum.
A wiec w czym problem? każde ograniczenie jest próbą podważenia fundamentalnego prawa - Wolności myśli i słowa.
Zapewne pytasz się co to ma do siebie?
Już mowie, nie każdy elokwentny człowiek, musi się identyfikować
z tym forum.
Choć może ma ochotę się wypowiedzieć w jakiejś kwestii na forum, nie martwiąc się o przychylną interpretacje przez Admina.
A w konsekwencji otrzymania, wizerunku wroga publicznego.
Domniemam ze wiesz czym się identyfikują symptomy myślenia grupowego...

Zasady dotyczące etyki wypowiedzi, owszem jak najbardziej.
Lecz nie ma co skory dzielić na niedźwiedziu, jak te forum ledwie raczkuje.

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 8 mies. temu #207

• mskalik
  • Najaktywniejszy
Każda wolność ,także wolność słowa, podlega pewnym ograniczeniom. Nie istnieje zasada typu „mogę wszystko i mogę to wszędzie”, ale zasada „moja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się twoja wolność”. Rozumiem, że Internet stworzył ułudę, jak ktoś to ładnie nazwał „mitycznej wręcz anonimowości”, ale to nie znaczy, że w sieci ma zapanować anarchia. Naubliżać komuś anonimowo jest łatwo, jeszcze łatwiej potem powołać się na wolność słowa, a temu, kto zwrócił uwagę nadać zaszczytne miano cenzora. Tyle tytułem wolności słowa.

Admin na forum nie jest of tego żeby "interpretować" czyjeś wypowiedzi, tylko żeby dbać o to by nikomu na tym forum nie stała się krzywda, Tobie także. Jego rolę rozumiem jako interwenienta w naprawdę rażących przypadkach łamania regulaminu i zasad współżycia.

Nie sądzę też żeby ktoś został wrogiem publicznym przez to, że administrator zwróci mu uwagę. Nie popadajmy w paranoję.

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 8 mies. temu #208

• Teofil
Post został usunięty przez Administratora !
Ostatnio zmieniany: 2 lata, 8 mies. temu przez .

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 7 mies. temu #211

• skała
  • Expert Boarder
  • Oklaski: -2
Witam.Jestem za tym aby tylko zarejestrowani użytkownicy mogli zamieszczać swoje opinie na forum. Wprowadzi to pewien ład i wymaga trochę kultury osobistej od piszącego. Skała

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 7 mies. temu #212

• Krzysztof
Szanowni Państwo.
Nazywam się Krzysztof znany na cały świat i się dowiedziałem się, że na forum jest smród i brud
wypisywany przez użytkowników, a to nie można robić. w tej chwili biorę się za robotę tą bo tego starsi ludzie nie powinni czytać tej chorej chemii na forum. Bo to ludzie czytają i innym ludziom mówią i to idzie dalej, dalej, dalej - te ścieki. I mogą nawet dojść do mediów. Dojdzie do TVN-u, dojdzie do dalej jeszcze. I później tak można powiedzieć się, że po całym świecie pójdzie. Te ścieki będą, to trzeba jak najprędzej zlikwidować.

W tej chwili biorę się za robotę dzwonię do admina marcnkowice.com, którego znam, bardzo dobrze.

Bez pozwolenia użytkownicy tworzą tematy, nie ma pozwolenia, a na każdy post musi wyrazić zgodę admin marcinkowic, gtw, lub grupa tzymająca władzę. Pozwolenie dać na pisanie postu. Dlatego ze jesli ten czlowiek chce pisać na tym forum NIKT JEMU NIE BRONI, NIKT JEMU NIE ZABRANIA pod takim warunkiem, musi mieć od admi nistratora i gtw, lub grupy trzymającej władzę, pozwolenie, na wyrażanie swoich poglądów z upoważnienia sołtysa.

I jeśli 'goście' nie zaprzestaną takiej działalności na forum to ja przyjadę naprawdę i dostanie bana, bo ten użytkownik, takie cos nie może być w Marcinkowicach, żeby coś takiego
było. Naprawdę jeżeli nie, to ja w poniedziałek lub wtorek wybiore się do Marcinkowic i będe rozmawiać z administratorem forum i jeśli nie, to goście na prawdę zostaną zbanowani. TRZY RAZY, a nawet i PIĘĆ! On musi tak działać jak administrator, a nie jak jakiś troll, żeby ludzi cenzurować ludzi, każdy chce pisać na forum i każdy chce zakładać tematy, a nie jakieś czytać prowokacje, i tak banuje się ludzi młodych.

Dzisiaj czytałem, że zostali zbanowani wczoraj, dowiedziałem się od moderatora z którym rozmawiaiałem, że dwie dziewczynki młode po 18 lat no i admin był w stanie administracyjnym tak jak podejrzewam i będe ci pisze, że narkotyki brali dziewczynki i pisały na forum, ja będe się wszystkimi zajmował.

To wszystko leży w mojej kompetencji, na mojej głowie, że naprawdę będe pomagał ludzi, którzy mają narkotyki, którzy piją alkohol.

Zaraz będe pisał pismo do admina i skieruje i tu kierowca może mnie w poniedziałek zawiezie do admina, do marcinkowic, dam pismo zeby jak najpredzej wsztrzymac posty gosciow i tych ścieków co piszą.

I na tym forum, trzeba zapoznać się, poznać, zaznajamiać, przedstawić się, zawrzeć znajomość. Żeby to forum było uczciwe i godne. Bo jak bedziemy spamowac, to w Polsce niczego nie bedzie

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 7 mies. temu #213

• Gość
A czy ktoś lamie te zasady, pisząc jako gość? zastanawiam do kogo Ty pijesz, chcąc coś stworzyć sensownego.
Przyznaj ze tu chodzi o możliwość, manipulowania forum jak to teraz czyni admin.

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 7 mies. temu #214

• mskalik
  • Najaktywniejszy
Po pierwsze, ja do nikogo nie piję, tylko wyrażam swoje zdanie i uważam, że jest sensowne. Jak na razie to Ty ciągle pijesz do mnie zamiast przedstawić jakieś argumenty.
Po drugie, nie przyznam, że tu chodzi o jakąś manipulację, bo nie chodzi. Jest za to normalne pytanie adminów o wymóg rejestracji. Jeszcze żadna decyzja nie została podjęta i tworzenie jakichś teorii spiskowych nie ma sensu.

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 7 mies. temu #215

• Gosść
jeśli Ty masz opierać swoje wypowiedzi na przekoloryzowaniu i nadawaniu im własnego sensu. to dyskusja nie ma rzeczywiście racji, nie z braku argumentów.

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 7 mies. temu #220

• Buzz
  • Administrator
  • Oklaski: 1
W 100% zgadzam się z wypowiedzią mskalik.

Uważam, że rejestracja nie sprawi, iż użytkownicy stracą wolność słowa... na tym polega rozsądek administratora i jego obiektywizm, by panować nad porządkiem na forum, nie odbierając nikomu jego wolności słowa.
Natomiast regulamin, regulaminem i należy go przestrzegać, na każdym forum jest takowy i nie jest to nic nadzwyczajnego.

Zdecydowanie jestem za zamknięciem forum dla gości.

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 7 mies. temu #221

• Frania
  • Najaktywniejszy
Jestem też zamknięciem forum dla gości.........przeglądając inne fora,zauważa się usunięte posty przez administratora,to normalne,niestety trzeba dostosować się do regulaminu i to wszystko.

O:Co robimy z forum.... 2 lata, 7 mies. temu #230

• luki99
  • Junior Boarder
Ja też jestem za tym . Poza tym może wejść tu w każdej chwili spamer i za spamować całe forum bezsensowymi postami . Pozdrawiam .
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Wygenerowano w 0.36 sekundy

Marcinkowice    

Marcinkowice

Sonda

Jak oceniasz pracę radnych Gminy Oława

Tłumaczenie strony

Lotto

Odwiedza Nas